HLA5500 Proximity kártyás szállodai zár
ID : 381
37 300Ft + Áfa
Mennyiség :
HLA5500 Proximity kártyás szállodai zár
HLA5500 Proximity kártyás szállodai zár (kártya típusa MIFARE S50)
Nem szükséges zárat cserélni, csak a pajzsot, Bármely zárral használható, mely kilincs-zárbetét távolsága 70, 72, 85, 90 vagy 92 mm
Belső tárolási kapacitása 864 esemény
Zárt állapotban a kilincs szabadon lenyomható
Univerzális, fordítható kilincs
A szett NEM TARTALMAZZA A ZÁRTESTET, de tartalmaz egy zárbetétet 2 kulccsal, (vésznyitás esetére) belülről tekerővel
Méretei: 300x52x28 mm
Kivitel: Matt króm
Kiegészítők: KIT-HLA szett, HLCM kártyák


MIFARE kártyás szállodai zár.
Felszerelésnél nem szükséges a meglévő zárat cserélni, csak annak pajzsát. Bármely zárral használható, mely kilincs-zárbetét távolsága 70, 72, 85, 90 vagy 92 mm.
Univerzális, megfordítható (nyitási irány függvényében) kilinccsel rendelkezik az eszköz, amely zárt állapotban szabadon lenyomható. Az engedélyezett kártya lehúzása után nyitható az ajtó.
A szett NEM TARTALMAZZA A ZÁRTESTET, de tartalmaz egy zárbetétet 2 kulccsal (vésznyitás esetére). Belülről tekerhető retesszel zárható az ajtó. A zár AA elemekkel működtethető.
A hotelzárak feltanításához és a kártyák kiadásához, egy kártyaíró eszközre és szoftverre van szükség amelyet a KIT-HLA csomag tartalmaz. A számítógépes angol nyelvű szoftverben könnyen felépíthető az adott épület rendszere, megírhatóak a feltanításra alkalmas kártyák, majd később a vendégek belépéshez szükséges kártyák. A zárakban tárolódnak a nyitással kapcsolatos információk.
A szoftver MS SQL szerveren tárolja az adatbázisát. (pl: MS SQL Server Express 2008 , ami ingyenesen letölthető)


HLA-5500 hotelzár csomag

HLA5500 Proximity kártyás szállodai zár (belulrol)

HLA5500 Proximity kártyás szállodai (zár  betét)

Specifikáció
Tápfeszültség 6V DC , 4 db AA típusú elem
Elemek élettartama ~ 3 hónap
Feszültség csökkenés után jelzést ad a zár (még 50 nyitás)
Belső tárolási kapacitás 864 esemény
Ajtó vastagsága ~ 30-70 mm
Kilincs-zárbetét távolság 70, 72, 85, 90, 92 cm
Kivitel Matt króm
Méretek 299.5x55x33.5 mm (külső)
299.5x55x23 mm (belső)

Kiegészítők :
KIT-HLA programozói szett , - minden rendszerhez szükséges egy szoftver csomag, e nélkül nem működik. Tartalmaz 20db kártyát, 1db adat gyüjtő kártyát egy USB-s kártya író/olvasó eszközt és a szoftvert.
HLC-M-A kártyák , ha további kártyákra van szüksége. A vendég kártyákon kívül szükség lehet manager, takarítói, idő és egyéb szerviz kártyákra is.
fali árammegszakítók - mely lehet intelligens (csak felprogramozott vendég kártyával működik) és általános árammegszíkító (mely bármilyen kártyát elfogad)

HLA-5500 szállodai zár összeszerelési rajz:
HLA-5500 szállodai zár összeszerelés, robbantott ábra


HLA-5500 szállodai zár méretek :
HLA-5500 szállodai zár méretek

HLA-5500 szállodai zár méretek 2

HLA-5500 szállodai zár méretek 3Az újabb sorozatú HLA-5500-as hotelzáraknál a belső oldalon rejtve találhatóak az elemek.
Mechanikusan kívülről a saját kulcsaival is nyitható a zár (pl. vészhelyzet során) , belülről kilinccsel pedig mindig nyitható. A felprogramozott hotelzár hardveresen és - system kártya segítségével - szoftveresen is törölhető , azonban normál üzemmenet során erre soha nincs szükség.
A szoftver segítségével nem csak idő korlátos vendég kártyák rendelhetőek a zárhoz, hanem folyosói szobalány, főnöki és menedzser kártyák is készülnek.

A HLA-5500-as hotelzár nem csak szoba ajtó zárként használható, hanem közös területek belépés jogosultságát is szabályozhatja vele. A rendszer megtervezése során kijelölhető , mely szoba vendégei mehetnek be az adott közös területre . (pl. emeleti folyosói ajtó, étkező , VIP helyiség,...)
Másik alkalmazási terület a közös területeknél a Meeting funkció. (pl: találkozó vagy konferencia esetén)
Közös terület, terem ideiglenesen is teljesen nyitottá tehető (bárki beléphet kártyahasználat nélkül) Meeting és Floor kártya együttes használatával, ekkor a zár Passage módba kerül , és addig így is marad, míg le nem húznak egy érvényes kártyát.


A szoftvere segítségével létre lehet hozni Inhibit kártyát, mely törli néhány vagy az összes vendég kártya szoba jogosultságát. Rendkívüli esetekben, szoba felújításkor lehetőség van a zár Lockout, zárt állapotba váltására, ezután csak a Master, Emergency kártyák és a mechanikus kulcs nyitja a szobazárat.

<<<    Vissza - Hotel zárak és kiegészítők - alkategóriába
ugrás a lap tetejére